Liv meiri hugsa minni

Um fáar dagar tann 17. mai 2018 verður áhugaverda skeiðið við sálarfrøðingunum Kristian Eli Andersen og Piu Callesen: Liv meiri hugsa minni. Pia Callesen hevur skrivað bókina av sama navni: Lev mere - tænk mindre, sum hevur ligið á listanum yvir mest seldu bøkur hjá Gamla bókahandli í longri tíð. Enn eru nøkur fá pláss eftir á skeiðnum. Tú teknar teg við at senda ein teldupost til grit@grit. fo ella við at ringja til 730 730.

Metakognitiva tilgongdin er eitt heilt nýtt paradigme í sálarfrøðini, sum snýr seg um tær mekanismur, ið stýra okkara hugsan, og sum er orsøk til sjúkueyðkenni eitt nú ótta, tunglyndi, OCD og PTSD.

Pia Callesen og Kristian Eli Andersen eru bæði MCT-certificeraði (stig 1+2) Bæði eru útbúgvin hjá professor Adrian Wells frá Manchester University. Adrian Welsh er upprunamaður til metakognitiva viðgerð. Pia Callesen er harumframt Phd.

Á skeiðnum lýsa tey bæði nýggja háttin, sum sera nógv siga, gevur ró, yvirskot, vælveru og sjálvsvirði. Tú fært vitan um og amboð til, hvussu tú sjálv/ur kanst stýra ótta, tankameldur, strong, hugtyngd og órógv.

9788740035421

Tað snýr seg ikki um at gera negativu tankarnar meiri


Recent Posts